Future of Youth

Cu toate că „Future of Youth” 🌟 s-a aflat la prima sa ediție, fiind un proiect căruia recent i-am pus bazele, suntem siguri că va deveni unul cu continuitate, de suflet pentru comunitatea tinerilor reșițeni. 💪

Ne-am bucurat că am reușit să creăm un mediu care promovează curiozitatea 🧠, inovația 🚀 și solidaritatea 🤝, având ca scop cultivarea unui spirit activ și implicat în comunitate.

Ne-am bucurat de prezența tuturor la acest eveniment, de la mic la mare, încă din primele ore ale dimineții 🌄 și până la finalul acestuia.

Ne-am bucurat să vedem activitate, implicare și dăruire din partea fiecărui participant și nu în ultimul rând, ne-am bucurat să vedem și să simțim deschidere.

Ne dorim ca „Future of Youth” să nu fie doar un eveniment anual, ci o mișcare continuă 🔄 pentru promovarea și susținerea dezvoltării tinerilor. Suntem dedicați îmbunătățirii și extinderii programului nostru pentru a include și mai multe activități și oportunități pentru tinerii reșițeni 📚🏆.

Nu în ultimul rând, le mulțumim tuturor vorbitorilor noștri inspiraționali, care și-au împărtășit cunoștințele și experiențele, catalizând pasiunile tinerilor noștri 🎤, dar și partenerilor și voluntarilor noștri, a căror dedicare și muncă asiduă au făcut posibil acest eveniment 🙏.

https://forlife.ro/future-of-youth-17-iunie-2023/?fbclid=IwAR0aLQG3VAit8WjCsUg9YLH-fVQMHdDbAp3mFh25WgkD0ZO-65W73aWLifY

Scroll to Top
Sari la conținut